De laatste acties

Lentekriebels @ SDFT!

Op 2 april houdt U opruiming en SDFT zamelt in! Deal??? Vanaf diverse locaties in de regio Tilburg - Breda mogen lege statiegeldflessen, stapels textiel en dozen vol cartridges & telefoons ingeleverd worden voor de SDFT. Welk inzamelpunt heeft om 18.00 uur die dag de hoogste textiel-berg? Help ook mee en win een mooie prijs! Binnenkort op de site alle inzamelpunten van Lentekriebels @ SDFT 2016.

Lees meer »

Komt U ook meehelpen bij de emballage-actie voor de SDFT op 9 Januari 2016?

Een jaarlijks terugkerende actie voor de SDFT, waar we met vrijwilligers en ouders van de wachtlijst klanten die dag vragen of zijn hun lege flessen-bonnetje willen doneren aan de SDFT. Alle handjes zijn welkom die dag .

Lees meer »

Jumbo Bladel emballage-actie heel de maand juni

Bij de JUMBO in Bladel wordt heel de maand juni een zuil geplaatst waar klanten hun emballage-bon mogen schenken aan de SDFT!.

Lees meer »

Lege toners, oude telefoons en cartridges? De SDFT is er blij mee!

Ook in 2015 mag U lege toners, cartridges en (kapotte) of oude mobiele telefoons in blijven leveren bij de SDFT. Wij krijgen hiervoor een kleine vergoeding welke dan weer geheel ten goede kan komen aan dolfijn ondersteunende therapie voor kinderen op onze wachtlijst! Voor meer info of inleverpunten: sdftinfo@gmail.com.

Lees meer »

Emballage-actie AH XL Tilburg

Vrijwilligers van de SDFT hebben bezoekers van de grote Albert Heijn gevraagd of zij hun bonnetjes van de lege flessen wilden doneren aan de SDFT. .

Lees meer »

De emballagezuil van de SDFT staat heel de maand mei 2014 in Riethoven bij de SPAR!

Alle bonnetjes voor lege flessen mogen deze maand bij de SPAR in Riethoven gedoneerd worden aan de SDFT!.

Lees meer »

Recent

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

Website designed by Power Designs