Acties Mei 2007

Heitje voor Karweitje basisschool Hoek van Holland

Heitje voor Karweitje In mei van dit jaar hebben de klasgenootjes van Franny den Breejen spontaan "Heitje voor Karweitje" gedaan om hun klasgenootje te helpen bij het inzamelen van geld voor de Stichting. Franny vertelt er zelf over: "Ik had met de klas een actie gedaan en dat ging zo: Ik had een briefje in de klas opgelezen en opgehangen, waarop stond hoe oud Eefje was en hoe ze gehandicapt was en dat we geld inzamelen voor de Stichting.Ik had ook een spaarpot in de klas gezet waar de kinderen geld in konden doen. De kinderen deden spontaan "Heitje voor Karweitje".En daarmee heb ik € 103, 45 opgehaald.

Lees meer »

Diving with the stars

Foto-overzicht Diving with te Stars Alvast een voorproefje, de rest wordt zsm geplaatst!.

Lees meer »

Diving with the Stars

Diving with the Stars 2007 groot succes!Op zondag 13 mei hadden de SDFT, Waterman Dive Center en Amarant Tilburg een landelijke primeur! De jaarlijkse introductieduiken kregen een wel heel bijzonder tintje: menig BN'er zette die dag zijn snorkel op om samen met fans een unieke Meet and Greet onder water te hebben! Terwijl binnen de waterpret compleet was, vermaakten Michael Humble, Herman en Johan Vlemmix de toeschouwers op het podium & terras voor het zwembad. Ambassadeur Rene Schuurmans, Wesley, Maud, Joris Putman, Herman, Johan Vlemmix, Henk Wijngaard, Linsey, Timon Jacobs, Antoni Wanders doken met hun fans en namen alle tijd om hun fans en toeschouwers te woord te staan en er mee op de foto te gaan. Ook werden tijdens de duiken cheques boven water getoverd van acties die eerder dit jaar werden gehouden door o.a. CV De Vrijbuiters uit Tilburg (750 euro) en de Friese Piratencombinatie (10.

Lees meer »

Kaaienloop Oosterhout

5e Kaaienloop haalt 3456 euro op voor SDFT Zaterdag 12 mei jl. vond in Oosterhout de 5e Kaaienloop (www.kaaienloop.nl) plaats. De opbrengst van het inschrijfgeld van de lopers van de afstanden die die dag werden gelopen gaat naar de SDFT.

Lees meer »

SAMAS kantoorinrichting loopt tijdens Kaaienloop voor SDFT

Kaaienloop en donatie 600 euro! Medewerkers van Kantoorinrichter SAMAS uit Tilburg (info@samas.com) liepen op de 10 kilometer tijdens de 5e Kaaienloop van 12 mei jongstleden in Oosterhout naar een verdiende eerste plaats!Na de Kaaienloop ontving de SDFT ook nog een cheque van 600 euro!Foto's winnend team en cheque z.s.m. te zien.

Lees meer »

Recent

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

Website designed by Power Designs