Acties Juli 2007

Nijmeegse Vierdaagse voor SDFT!

17-jarige loopt Nijmeegse Vierdaagse voor SDFT Clasiena v/d Bogert uit Hedel is 17 jaar. Zij las onlangs een stukje in de krant over een jongen die dolfijntherapie heeft gehad, dat er veel kinderen baat bij kunnen hebben om met de dolfijnen in therapie te zijn, maar dat de kosten erg hoog zijn.Daarom besloot ze op 17 juli mee te lopen aan de Nijmeegse Vierdaagse. "Dit was voor mij altijd een droom en nu kan ik er aan meedoen maar, wil niet zomaar mee lopen ik wil geld inzamelen voor een goed doel. Maar dat is niet makkelijk want er zijn zoveel goede doelen maar naar aanleiding van het stukje in de krant ben ik eens op jullie site gaan kijken.

Lees meer »

Balletvoorstelling Balletschool Christine Domingos

VOORSTELLING BALLETSCHOOL CHRISTINE DOMINGOSOp zaterdag 14 juli a.s. organiseert Balletschool Christine Domingos de jaarlijkse voorstelling door 160 kinderen en volwassenen in wijkgebouw de Hoekstee in Hoek van Holland. Het thema van de voorstelling is 'De Vier Jaargetijden'. De balletschool en haar voorstellingen zijn elk jaar weer een happening, die wordt bezocht door enthousiaste ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's en andere belangstellenden.

Lees meer »

Wandelvierdaagse Alblasserdam

2823,88 euro tijdens wandelvierdaagse Alblasserdam voor SDFT!In Alblasserdam leefde al enige tijd het idee om iets voor de SDFT te gaan doen, toen de Stichting vier maanden geleden werd benaderd door Monica Boon. En hun sponsorplan voor een wandelvierdaagse kreeg vaste vorm! Met veel sponsors en supporters werd afgelopen maand het schitterende bedrag van bijna drie duizend euro bij elkaar gewandeld. Een zeer sportieve actie die ook voor een kind van de SDFT de dolfijntherapie weer een stapje dichterbij brengt!Alblasserdam bedankt!!!Meer foto´s volgen zsm!.

Lees meer »

Recent

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

Website designed by Power Designs