De laatste ouderinitiatieven

Lentekriebels @ SDFT

Op 2 april houdt U opruiming en SDFT zamelt in! Deal??? Vanaf diverse locaties in de regio Tilburg - Breda mogen stapels textiel en dozen vol cartridges ingeleverd worden voor de SDFT. Welke inzamelpunt krijgt de hoogste textiel-berg? Help ook mee en win een mooie prijs! Binnenkort op de site alle inzamelpunten van Lentekriebels @ SDFT 2016.

Lees meer »

Opnieuw emballage-activiteit in supermarkten Oosterhout

emballage-actie Oosterhout  De activiteitencommissie zoekt voor 19 september a.s. 9 vrijwilligers om een SDFT-ouder te helpen bij een flessen-inzamelactie in Oosterhout. Die dag hopen we middels het inzamelen van emballagebonnen weer een leuk bedrag binnen te halen voor de SDFT. Helpt U ook mee? Het is van 8.

Lees meer »

Emballage-actie Albert Heijn XL Tilburg klinkend succes: ruim 1000 euro!

Opnieuw een inzameling van lege flessen ten bate van de Stichting Dol Fijne Therapie. dit maal met een met heel klinkend succes: ruim 1000 euro aan emballagebonnen werden er ingeleverd bij de Albert Heijn XL in Tilburg. Alle vrijwilligers en klanten van Albert Heijn bedankt voor jullie steun!Foto's van de actie volgen zsm op deze site.

Lees meer »

"Vissen" naar opbrengst koekjesactie kdv De Klimop

koekjesactie brengt 528 euro op voor SDFT!Met een spannend visspel hebben kinderen en leidsters van kdv De Klimop vandaag samen het mooie bedrag van 528 euro opgevist dat ze bij elkaar hadden gekregen door zelf gebakken koekjes aan de man te brengen voor de SDFT. Bedankt allemaal voor dit bijzonder smakelijke ouderinitiatief!.

Lees meer »

Suikerspin en koekjes tijdens straatspeeldag Ginnekenweg verkocht voor SDFT

Lees meer »

Effe Noar Geffen ook dit jaar dolfijntherapie als goed doel!

549 euro voor SDFT tijdens effe noar geffenMeer informatie en foto's volgen zsm.

Lees meer »

Recent

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Website designed by Power Designs