Ambassadeurs

Onze ambassadeurs hebben dolfijntherapie leren kennen door het met eigen ogen te zien of vanuit verhalen in hun omgeving. Dat ze allemaal, op hun eigen manier, "geraakt" zijn door wat de therapie met kinderen en hun families kan doen, blijkt wel uit de verhalen die ze voor ons geschreven hebben!

Wij zijn dan ook erg blij dat zij middels hun "gezicht" de SDFT een warm hart toedragen!

Frank Smeekens

Hallo beste lezers van deze site,Vorig jaar ben ik benaderd door Miranda, een moeder van een van de wachtlijstkinderen, bij tafeltennisvereniging Redstar in Goirle. Jaarlijks wordt daar de Hollandse Avond gehouden. Zij sprak mij aan om iets voor Stichting Dol Fijne Therapie te willen doen.Graag wilde ik vriend worden van Stichting Dol Fijne Therapie. Ik ben inmiddels ook bij een cheque uitreiking van de Kaaienloop 2008 bij Opel centrum Oosterhout geweest.

Lees meer »

Leo van Vliet

Resultaten van dichtbij! Sinds 2002 organiseer ik de Amstel Curacao Race, de afsluitingswedstrijd van het wielerseizoen waarin talrijke toppers deelnemen aangevuld met toeristen en lokale wielrenners. De laatste zes jaar ben ik dan ook minimaal vier keer per jaar op het eiland om de wielerwedstrijd in goede orde te laten verlopen. De laatste jaren slaap ik vrijwel continue in het sportieve Lions Dive & Beach Resort. Daar heb ik ook diverse familie's leren kennen, die met hun kind de dolfijnentherapie volgen. Van dichtbij heb ik de directe resultaten mogen meemaken, die werkelijk opzienbarend genoemd kunnen worden.

Lees meer »

Wesley

Deelname aan Diving with the Stars voor mij vanzelfsprekendSamen met verschillende andere Nederlandse artiesten en BN’ers zal ik op zondag 13 mei deelnemen aan de benefiet-introduikdag Diving with the Stars bij Amarant in Tilburg. Alle fans krijgen dan de kans op een persoonlijke en unieke Meet and Greet onder water met hun idool. Daarvoor moeten ze eerst een bepaald geldbedrag bieden. De hoogste bieders komen in aanmerking voor deze bijzondere Meet and Greet. Met de volledige opbrengst van het evenement kan de Stichting Dol Fijne Therapie (SDFT) weer een paar kinderen naar dolfijnentherapie laten gaan.

Lees meer »

Frank Groothof

Frank Groothof (14 februari 1947) is een Nederlands acteur, vooral bekend van op kinderen gerichte producties. Bij het grote publiek is hij vooral bekend van Het Klokhuis ("Uit het woelige leven van Boy Zonderman") en Sesamstraat (aanvankelijk als ondeugende jongen, later meer als de 'leuke oom'). Groothof studeerde vijf jaar aan het conservatorium. Na deze opleiding deed hij mee aan de musical Godspell. Hierna volgde een periode bij Werkteater.

Lees meer »

Bart Brentjens

info volgt z.s.m.

Lees meer »

Ruth Hassing - Mulder

Ruth maakt zich al lange tijd om bruggen te verleggen voor mensen met een beperking in binnen- en buitenland. Zo kwam Ruth, rolstoelafhanbkelijk vanwege MS, 2 jaar geleden in het nieuws tijdens de Mis-verkiezing (voor mensen met een beperking) waar ze in de finale stond. Als ambassadrice van YUUB (www.YUUB.nl) onderzoekt ze zowel in binnen- als buitenland toegankelijkheid tijdens sport, vrije tijd en vakantie.

Lees meer »

Timon Jacobs - dj Q Music

Sneller, beter, groter. Sneller, beter, groter, mooier het zijn woorden die ons vaak doen vergeten wat werkelijke belangrijk is. Alles raast door totdat je werkelijk meemaakt hoe het is om al dat ‘simpele’ nauwelijks of niet te kunnen.

Lees meer »

Robert Maaskant

Een introductie van Robert Maaskant volgt binnenkort!.

Lees meer »

Peter Tuinman

Peter Tuinman werd geboren in Friesland. Hij wilde eigenlijk atletiek beoefenen maar hij werd de toneelkant uitgeduwd en terwijl hij filiaalmanager was van een bank speelde hij toneel in de avonduren, tot het toneelspelen de overhand nam.Hij werd freelance acteur en werd zo populair dat hij nooit zonder werk zat.Enkele bekende films waarin hij speelde, zijn:Het meisje met het rode haarDe schippers van de KameleonSpettersEen vlucht regenwulpenOok speelde hij in diverse tv-series, zoals 'Bureau Kruislaan', 'Unit 13' en toneelstukken zoals 'Slippers'.

Lees meer »

Margriet Eshuijs

Mijn nichtje Roos is geboren met het syndroom van Down. Ze werd veel te vroeg geboren en heeft geknokt voor haar plekje op de wereld. Ze is inmiddels 11 jaar heeft paardrijles, heeft 2 zwemdiploma's, zit op school en leeft een rijk en vol leven. Zij heeft mijn leven ingrijpend veranderd. Ze heeft de wereld van het "anders zijn" en anders het "leven en beleven" aan mij laten zien.

Lees meer »

Drs. René H. Roep (Burgemeester Gilze en Rijen)

Drs. René H. Roep is in 1953 geboren in Utrecht. Hij studeerde Sociale Geografie aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen en studeerde af op het hoofdvak Planologie. Vanaf 1979 is hij werkzaam bij de gemeentelijke overheid.

Lees meer »

Helmi Huijbregts - Schiedon (Burgemeester Oosterhout)

Helmi Huijbregts-Schiedon (1948) is sinds 1978 actief in het openbaar bestuur. Begonnen als wethouder in Teteringen maakte zij in 1991 de overstap naar Provinciale Staten in Noord-Brabant. Van 1995 tot 2001 was zij Gedeputeerde van o.a. economische zaken, toerisme en recreatie en energie.

Lees meer »

Ruud Vreeman (Burgemeester Tilburg)

Ruud Vreeman (1947) studeerde arbeids- en organisatie-psychologie in Groningen. Hij promoveerde in Delft met het proefschrift 'Vakbondswerk en kwaliteit van de arbeid in de Nederlandse industrie'. Hij doorliep een loopbaan bij de NVV en de FNV, onder meer als voorzitter van de vervoersbond FNV. Hij vormde vanaf 1992 samen met Felix Rottenberg het duo-voorzitterschap van de PvdA. Hij werd in 1994 lid van de Tweede Kamer en in 1997 burge-meester van Zaanstad.

Lees meer »

Peter van der Velden (Burgemeester Breda)

Lees meer »

Drs. Henk Eilander

Drs. Henk Eilander (12 dec. 1947) ging wis- en natuurkunde studeren in Groningen, maar kwam er snel achter dat dat heel saai was. Psychologie leek boeiender. Het eerste college dat hij kreeg in dat vak ging over kinderen met een handicap.

Lees meer »
Website designed by Power Designs