Margriet Eshuijs

Mijn nichtje Roos is geboren met het syndroom van Down.

Ze werd veel te vroeg geboren en heeft geknokt voor haar plekje op de wereld. Ze is inmiddels 11 jaar heeft paardrijles, heeft 2 zwemdiploma's, zit op school en leeft een rijk en vol leven.

Zij heeft mijn leven ingrijpend veranderd.

Ze heeft de wereld van het "anders zijn" en anders het "leven en beleven" aan mij laten zien. Een geschenk van onschatbare waarde. Soms zit dat mooie anders zijn bij kinderen met een belemmering vast en opgesloten en zijn de prikkels die de wereld op deze kinderen afstuurt niet voldoende om op welke manier dan ook met ons "de gewone" te communiceren. Dolfijnen doorbreken deze barrière. Ze zijn wonderlijk genoeg wel in staat om te communiceren met deze kinderen. Dolfijnen zijn in staat om aan ons te laten zien dat het kind er wel degelijk "is" en ontlokken primaire reacties die weer nieuwe wegen openen voor het kind en zijn ouders en broertjes en zusjes. Dolfijn therapie is voor veel ouders onbereikbaar.

Daar doet deze stichting iets aan en zij zet zich op allerlei manieren in om voorlichting te geven en ouders op weg te helpen. Steun daarom deze stichting, koester hun initiatief en blijf ze volgen.

Namens Roos
Margriet Eshuijs

« Terug naar overzicht
Website designed by Power Designs