Leo van Vliet

Resultaten van dichtbij! 

Sinds 2002 organiseer ik de Amstel Curacao Race, de afsluitingswedstrijd van het wielerseizoen waarin talrijke toppers deelnemen aangevuld met toeristen en lokale wielrenners. De laatste zes jaar ben ik dan ook minimaal vier keer per jaar op het eiland om de wielerwedstrijd in goede orde te laten verlopen.
De laatste jaren slaap ik vrijwel continue in het sportieve Lions Dive & Beach Resort. Daar heb ik ook diverse familie's leren kennen, die met hun kind de dolfijnentherapie volgen. Van dichtbij heb ik de directe resultaten mogen meemaken, die werkelijk opzienbarend genoemd kunnen worden.

Lange termijn

Je ziet kinderen tijdens hun vakantie vooruitgaan. Met enkele familie's heb ik in Nederland mailcontact gehouden en dan blijkt dat de therapie niet alleen maar een vakantieopleving is, maar dat de kinderen ook op de lange termijn hier voordeel aan hebben. Het is prachtig om dit soort resultaten van dichtbij te mogen meemaken. Zeker wanneer je merkt dat de ouders al bijna alle wegen hebben belopen en een beetje hopeloos de toekomst van hun kind tegemoet zien.
 
De resultaten van de dolfijnentherapie raken mij dan ook emotioneel. Vandaar ik de SDFT van harte steun.
 
Leo van Vliet,
oud-beroepswielrenner. Tegenwoordig organisator Amstel Gold Race en Amstel Curacao Race.

« Terug naar overzicht
Website designed by Power Designs