Ruth Hassing - Mulder

Ruth maakt zich al lange tijd om bruggen te verleggen voor mensen met een beperking in binnen- en buitenland. Zo kwam Ruth, rolstoelafhanbkelijk vanwege MS, 2 jaar geleden in het nieuws tijdens de Mis-verkiezing (voor mensen met een beperking) waar ze in de finale stond. Als ambassadrice van YUUB (www.YUUB.nl) onderzoekt ze zowel in binnen- als buitenland toegankelijkheid tijdens sport, vrije tijd en vakantie.

Begin juni 2008 was ze op Curacao en bezocht onder andere het CDTC. Thuis gekomen, helemaal enthousiast door de resultaten van de dolfijn ondersteunende therapie, zette ze in Stadskanaal een inzamelingsactie op in de vorm van een bioscoopmiddag. De opbrengst van deze dag wordt verdubbeld door haar werkgever en tevens SDFT-sponsor YUUB!

"Toen ik hoorde dat ik naar Curacao mocht was ik dolblij. Toen ik in contact kwam met de dolfijntherapie en er achter kwam
hoe het hele prroces verliep, kreeg ik een sterke drang om its te doen: Ik wilde geld gaan inzamelen om een kind een kans te geven op deze bijzondere therapie. Zo gezegd, zo gedaan. Met de nodige publiciteit en acties heb ik geld in kunnen zamelen.
 
Eenmaal op Curacao was ik enorm onder de indruk. Ik heb van dichtbij kunnen meemaken welke invloed de therapie
op een kind heeft. Een van de deelnemende kinderen was ons buurjongetje in het hotel waar wij gedurende de 2 week veel mee omgingen.
 
Ik voel me erg vereerd dat ik ambassadeur mag zijn en hoop in de toekomst veel te kunnen bijdragen om zoveel mogelijk kinderen de kans op deze dol fijne therapie te geven."
 
Liefs Ruth

« Terug naar overzicht
Website designed by Power Designs