Vrienden

Guus Meeuwis

“Ik voel me elke keer weer nederig en euforisch tegelijkertijd.” Ik kom bijna elk jaar wel een keer op Curaçao en sla dan nooit een bezoek aan The Dolphin Acadamy over. Dit is een onderdeel van het Seaquarium dat op het eiland toeristen ontvangt en leert over de dieren en planten die in de oceaan leven. Het Acadamy gedeelte ontvangt toeristen die graag eens met een dolfijn willen zwemmen. Ik heb menigmaal de eer gehad als gast van de Acadamy te zwemmen met dolfijnen en voel me elke keer weer nederig en euforisch tegelijkertijd in de aanwezigheid van deze wonderlijke dieren.

Lees meer »

Jaap Jongbloed

Hoe kan een dolfijn nou voor elkaar krijgen wat de therapeuten niet lukt?Ik heb geen idee. Maar soms moet je de kleine en grote mysteries in dit leven misschien maar gewoon accepteren. Dankbaar in ontvangst nemen. Voor mijn neefje Sam was zijn verblijf bij de dolfijnen een cadeautje. Sam kan allerlei dingen niet, die andere kinderen van zijn leeftijd wel kunnen.

Lees meer »

Lucille Werner

Ook Lucille Werner gaf tijdens haar bezoek aan de Support Beurs aan, net als Jaap Jongbloed en Guus Meeuwis, vriendin van de SDFT te willen worden.Ze heeft al veel over de therapie gehoord en is er van overtuigd dat deze vorm van therapie erg veel goeds kan brengen voor kinderen met een beperking!.

Lees meer »

Rene Schuurmans

Hoi ik ben René Schuurmans en ik ben sinds kort helemaal op de hoogte van wat Stichting Dol Fijne Therapie nu precies is.Spontaan werd ik benaderd door de Stichting zelf om eens na te denken of ik de hun en daarmee natuurlijke alle kinderen die hier voor in aanmerking komen wilde steunen. Samen met het enthousiasme van Mireille, mezelf en ook van het thuisfront was de keus snel gemaakt. Alle kinderen die nog op de wachtlijst staan en nog komen te staan verdienen samen met hun familie een stap vooruit, niet alleen op de lijst maar ook in deze wereld.Steun de Stichting, zoals wij.

Lees meer »

Willem Gunneman

Wat ben ik een gelukkig mens. Ik ben gezond, bij mijn volle verstand en heb een talent. Iedere dag opnieuw mag ik datgene doen waar mijn hart ligt. Een voorrecht. Een aantal jaren terug was ik te gast op Curacao.

Lees meer »

Joris Putman

Ook Joris droeg een steentje bij aan dolfijn ondersteunende therapie. Samen met Valentine Verwerda bood hij de SDFT 10.000 euro aan en bezorgde hij fans een onvergetelijke duik!.

Lees meer »

Herman Berghuis

Lees meer »

Johan Vlemmix

Johan Vlemmix,altijd wel in voor een feestje . maakte ons feest op 13 mei compleet door samen met andere BN'ers Diving With the Stars tot een groot succes te maken! Naast een echte duikles met fans gaf hij samen met Herman nog een hillarisch optreden ten gehore buiten op het plein voor het zwembad. De sfeer zat er zowel onder als boven water goed in !.

Lees meer »
Website designed by Power Designs