Bestuur

Het bestuur van de SDFT bestaat momenteel uit 3 actieve leden.
In hun werkzaamheden worden zij geholpen door een aantal vrijwillige ouders. Door de sterke noodzaak van het ontwikkelen van nieuwe activiteiten is de Stichting dringend op zoek naar uitbreiding van het bestuur (op afdeling sponsoring en fondsenwerving), uitbreiding van het secretariaat en mensen die zich in willen zetten bij een van de commissies: communicatie, activiteiten & fondsenwerving.

Interesse? Sdftinfo@gmail.com of bel 06-31203200.

Het bestuurslidmaatschap of vrijwilliger bij activiteiten zijn betekent dat alle mensen deze werkzaamheden VRIJWILLIG naast hun werk en gezin uitoefenen. Zij ontvangen hiervoor geen salaris, onkostenvergoeding of vrijwilligersbijdrage voor. Dit is zo bepaald bij oprichten van de SDFT om zo nagenoeg ALLE inkomsten direct over te houden voor de therapie voor het eerstvolgende kind dat op de wachtlijst staat.

Beleidsplan 2015-2016 SDFT

De Stichting Dol Fijne Therapiezamelt geld in om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking (van drie jaar en ouder) mee te kunnen laten doen aan dolfijnondersteunende therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) in Curaçao. De stichting is van mening dat deze unieke therapie voor veel mensen financieel gezien niet is weggelegd maar dat kinderen met een fysieke beperking en/of ontwikkelingsachterstand de mogelijkheid moeten kunnen krijgen deze therapie te volgen. Helaas is deze therapie in Nederland niet officieel erkend door verzekeraars en kunnen ouders dus nergens een beroep doen op vergoeding of tegemoetkoming in de kosten hiervan. Daarom werken uitsluitend vrijwilligers hard om telkens weer voor een gezin de therapie mogelijk te maken. Dat was de jaren voor de economische wat makkelijker dan heden ten dagen omdat de vijver waarin goede doelen vandaag de dag naar fondsen en sponsoring vissen steeds kleiner is.

Lees meer »

Annemarie Dankers - Bestuurslid Financien

  ANNEMARIE DANKERS Twee jaar geleden leerde ik de Stichting kennen. Ik was meteen enthousiast en ging helpen. De Stichting werd groter en ik kwam in het bestuur voor de activiteitencommissie.Ik ben getrouwd en heb twee zoons waarvan een het Asperger-syndroom heeft. Ik geef ondersteunende begeleiding en zwemles aan kinderen met een beperking.

Lees meer »

Bestuurslid Activiteiten - vacant per 01-01-2016

Momenteel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die binnen ons bestuur nieuwe activiteiten op wil zetten met gezinnen die op de wachtlijst staan om zo zo snel mogelijk voor elk therapiekind de therapie mogelijk te gaan maken. Het zal een paar uur per maand tijd kosten. Tijdens activiteiten zelf worden bestuursleden veelal geholpen door gezinnen van de wachtlijst.

Lees meer »
Website designed by Power Designs