Hoe gaat inschrijving op de wachtlijst in zijn werk?

  

De SDFT hanteert een wachtlijst op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan uitsluitend via het aanmeldingsformulier, te downloaden vanaf de website http://www.stichtingdolfijnetherapie.nl/.

Om ervoor te zorgen dat alle kinderen een kans krijgen de therapie te volgen, wordt er voor het inzamelen van geld ook een beroep gedaan op participatie van de ouders/verzorgers. Hoe meer er samen wordt ingezameld hoe eerder het kind aan de beurt is.

De medical board van de SDFT is gerechtigd een kind vanwege bijzondere omstandigheden (bijv. verkorte levensverwachting) eerder deel te laten nemen aan de dolfijntherapie.

De uiteindelijke beslissing, of het verantwoord is dat het kind meedoet aan de therapie, ligt bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center. Daarvoor is het noodzakelijk dat de ouders het aanmeldingsformulier van het CDTC, met alle medische gegevens die gevraagd worden aan hen en behandelend artsen volledig invullen. Pas na “groen licht” voor de therapie van het CDTC kan de SDFT een therapieplek voor het kind dat aan de beurt is, vastleggen.

« Terug naar overzicht
Website designed by Power Designs