De laatste mediapublicaties

Nederlandp.nl maakt van SDFT kleinste omroep van Nederland!

Sinds 11 december kan iedereen het wel en wee van de SDFT volgen via de omroep NederlandP. Promotiefilmpjes over de therapie, documentaires, maar ook filmopnamen van kinderen die al zijn geweest zijn te zien bij de jongste omroep van Nederland:Omroep Stichting Dol Fijne Therapie Nederland!Via www.Nederlandp.nl is dit initiatief van de NCRV te vinden en is naast nieuws van de SDFT ook de Omroep Nederlandse Antillen, van journalist Wim Vermeulen, actief. Bij deze omroep werd deze week het interview met 4de-jaars student Lieke Bos uitgezonden.

Lees meer »

Radio-uitzending "U spreekt met Nederland" besteedt aandacht aan afstudeeronderzoek Lieke Bos naar DOT ism SDFT

Via www.Nederlandp.nl komt U op de site van de jongste omroep van Nederland. Bij de link Omroep Nederlandse Antillen kunt u het interview horen dat journalist Wim Vermeulen op donderdag 10 december j.l.

Lees meer »

RTL 4 "Bestemming Bereikt" volgt therapiegezin Den Breejen

Eefje en familie in bestemming bereikt! Tijdens het nieuwe tv-seizoen dit najaar zal RTL 4 de nieuwe serie Bestemming Bereikt gaan uitzenden. 1 van de items van dit programma, waar mensen gevolgd worden die ergens ter wereld "een droom" tegemoet reizen, wordt de dolfijntherapie die het gezin Den Breejen met dochter Eefje ging volgen. Presentator John Williams en zijn productieteam stonden samen met Maaike Wermer van het CDTC en de SDFT op 6 juni jongstleden op Hato Airport Curacao, om het gezin te verwelkomen. Tijdens de filmdagen kon de crew met eigen ogen zien welke mooie resultaten dolfijn ondersteunende therapie voor kinderen met een beperking kan opleveren. Het gezin heeft een hele fijne therapieperiode gehad en ziet nu thuis dagelijks nieuwe stapjes in de ontwikkeling van hun dochter.

Lees meer »

Tijdschrift Vriendin volgt Sanne Teuben: 1000ste therapiekind!

1000ste therapiekind bezoekt Curacao!  In de laatste week van augustus verschijnt in het tijdschrift Vriendin een reportage over het 1000ste kind dat het Curacao Dolphin Therapy & Research Center onlangs in haar therapiecentrum verwelkomde.Het SDFT-gezin Teuben, met therapiekind Sanne, viel deze eer te beurt. Het is een prachtige therapieperiode geworden waar voor Sanne grote doorbraken zijn behaald!Wij willen U graag alles al vertellen, hebben het van dichtbij mee mogen beleven .

Lees meer »

Interview tijdschrift Vriendin over SDFT-gezin vanaf 27 augustus in de winkels!

1000-ste therapiegezin in tijdschrift VriendinVolgende week is in het tijdschrift Vriendin het verslag te lezen van de dolfijnondersteunende therapie die het gezin Teuben als 1000-ste therapiegezin van het CDTC in Curacao mee mocht maken.

Lees meer »

NCRV Praatjesmakers speelt voor dolfijntherapie.

Vanaf 7 mei is op Nederland 1 om 20.30 uur 's avonds de nieuwe reeks Praatjesmakers van de NCRV te zien. Met dit seizoen twee heel bijzondere uitzendingen, opgenomen in Curacao! 1,5 miljoen kijkers Ruim 1,5 miljoen kijkers trekt Praatjesmakers van presentator Jochem van Gelder elke week. We hopen dat de uitzending van 14 mei aanstaande, 20.30 uur op Nederland 1, nog meer publiek zal trekken omdat BN'er Bart Brentjens dit maal als "goed doel" dolfijntherapie heeft gekozen en voor ons een prachtig bedrag bij elkaar wist te spelen!NCRV, Bart Brentjens en alle praatjesmakers: ontzettend bedankt voor jullie Dol Fijne steun!.

Lees meer »

Recent

2008

2007

2006

Website designed by Power Designs