Donderdag 28 Augustus 2008, 21:35 uur

RTL 4 "Bestemming Bereikt" volgt therapiegezin Den Breejen

Eefje en familie in bestemming bereikt! 

Tijdens het nieuwe tv-seizoen dit najaar zal RTL 4 de nieuwe serie Bestemming Bereikt gaan uitzenden. 1 van de items van dit programma, waar mensen gevolgd worden die ergens ter wereld "een droom" tegemoet reizen, wordt de dolfijntherapie die het gezin Den Breejen met dochter Eefje ging volgen. 

Presentator John Williams en zijn productieteam stonden samen met Maaike Wermer van het CDTC en de SDFT op 6 juni jongstleden op Hato Airport Curacao, om het gezin te verwelkomen. Tijdens de filmdagen kon de crew met eigen ogen zien welke mooie resultaten dolfijn ondersteunende therapie voor kinderen met een beperking kan opleveren. Het gezin heeft een hele fijne therapieperiode gehad en ziet nu thuis dagelijks nieuwe stapjes in de ontwikkeling van hun dochter. Alle reden om deze prachtige documentaire zeker te gaan bekijken!

De eerste uitzending van Bestemming Bereikt start 28 augustus 's avonds op RTL 4. De datum en tijdstip van de uitzending waar Eefje met haar zus, broertje en ouders te volgen is, is nog niet bekend.

We houden U uiteraard op de hoogte!

« Terug naar mediapublicaties

Recent

2008

2007

2006

Website designed by Power Designs