Mediapublicaties Augustus 2008

RTL 4 "Bestemming Bereikt" volgt therapiegezin Den Breejen

Eefje en familie in bestemming bereikt! Tijdens het nieuwe tv-seizoen dit najaar zal RTL 4 de nieuwe serie Bestemming Bereikt gaan uitzenden. 1 van de items van dit programma, waar mensen gevolgd worden die ergens ter wereld "een droom" tegemoet reizen, wordt de dolfijntherapie die het gezin Den Breejen met dochter Eefje ging volgen. Presentator John Williams en zijn productieteam stonden samen met Maaike Wermer van het CDTC en de SDFT op 6 juni jongstleden op Hato Airport Curacao, om het gezin te verwelkomen. Tijdens de filmdagen kon de crew met eigen ogen zien welke mooie resultaten dolfijn ondersteunende therapie voor kinderen met een beperking kan opleveren. Het gezin heeft een hele fijne therapieperiode gehad en ziet nu thuis dagelijks nieuwe stapjes in de ontwikkeling van hun dochter.

Lees meer »

Tijdschrift Vriendin volgt Sanne Teuben: 1000ste therapiekind!

1000ste therapiekind bezoekt Curacao!  In de laatste week van augustus verschijnt in het tijdschrift Vriendin een reportage over het 1000ste kind dat het Curacao Dolphin Therapy & Research Center onlangs in haar therapiecentrum verwelkomde.Het SDFT-gezin Teuben, met therapiekind Sanne, viel deze eer te beurt. Het is een prachtige therapieperiode geworden waar voor Sanne grote doorbraken zijn behaald!Wij willen U graag alles al vertellen, hebben het van dichtbij mee mogen beleven .

Lees meer »

Interview tijdschrift Vriendin over SDFT-gezin vanaf 27 augustus in de winkels!

1000-ste therapiegezin in tijdschrift VriendinVolgende week is in het tijdschrift Vriendin het verslag te lezen van de dolfijnondersteunende therapie die het gezin Teuben als 1000-ste therapiegezin van het CDTC in Curacao mee mocht maken.

Lees meer »

Recent

2008

2007

2006

Website designed by Power Designs