Het laatste nieuws

Wachtlijst therapiegezinnen "weer open" voor therapiekinderen uit geboortejaar 2009-2010

Vanaf heden is onze wachtlijst weer deels opengesteld voor nieuwe aanmeldingen. Kinderen uit geboortejaren 2009 & 2010 mogen aangemeld worden en worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Zodra een kind in aanmerking kan komen voor een plek op de wachtlijst wordt het gezin hiervan op de hoogte gesteld. De wachtlijst is niet openbaar, maar gezinnen worden tzt op de hoogte gebracht wanneer het kind bijna aan de beurt is voor therapie. Om zo veel mogelijk geld in te zamelen zodat er zo veel mogelijk kinderen naar de therapie af kunnen reizen verwachten wij van ouders die zich aanmelden uiteraard ook dat zij een steentje bijdragen en meehelpen met het zoeken van nieuwe sponsoren en het opzetten van en meehelpen bij nieuwe acties.

Lees meer »

Nieuwe bestuursleden gezocht!

Wij zijn per direct naar nieuwe bestuursleden in de omgeving Breda - Tilburg op zoek! Interesse? Mail voor meer info naar sdftinfo@gmail.com of meld je aan om op woensdag 27 Januari naar de bijzondere Bestuursvergadering te komen. Tot ziens?.

Lees meer »

Emballageactie voor SDFT grote AH Tilburg

Op zaterdag 9 januari kan iedereen die de SDFT een warm hart toe draagt meehelpen om dolfijntherapie weer een stapje dichterbij te brengen voor een van de wachtlijstkinderen. Bij de emballagebanden van de grote Albert Heijn aan de Jan Heinstraat in Tilburg kunnen mensen die die dag boodschappen komen doen hun emballagebonnetje doneren aan de vrijwilligers van de SDFT. Wij hopen dat het ook deze keer een knallende start van het nieuwe jaar mag worden! Komt U de SDFT meehelpen die dag, we kunnen nog wat extra handen gebruiken om bonnen in te zamelen.

Lees meer »

Baby-dolfijn geboren, CDTC zoekt naam met hulp van therapiefamilies.

Op 31 augustus 2015 heeft therapiedolfijn Bonnie een zoontje gekregen. De jonge spruit heeft echter nog geen naam en het Curacao Dolphin Therapy & Research Center vraagt ouders en therapiefamilies samen met de dolfijntrainers uit 4 favoriete namen de leukste naam mee te kiezen. Welke naam krijgt de baby? Stem voor maandag 28 september 18.00 Nederlandse tijd via de FB-pagina van het CDTC. Die dag is de baby 4 weken oud en zal de naam bekend gemaakt gaan worden.

Lees meer »

Nieuwe bestuursleden gezocht (2)

Binnen het bestuur van de stichting wordt uitsluitend gewerkt met vrijwilligers. Mensen bieden naast hun baan en gezin spaarzame tijd aan om de stichting verder te helpen met activiteiten en inzamelingsacties of nemen zitting in het bestuur. Alle hulp van onze vrijwilligers is onbezoldigd. Het bestuur is dringend op zoek naar een tweetal nieuwe bestuursleden om het vertrek van twee oud-leden op korte termijn op te kunnen vullen. mocht U interesse hebben dan is het mogelijk eerst kennis gekomen maken tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering op dinsdag 20 oktober, 20.

Lees meer »

Medewerkers ING steunen middels Goede Doelenfonds ING de SDFT

Medewerkers van ING hebben de Stichting Dol Fijne Therapie een mooie start van het nieuwe jaar gegeven. Dankzij hun voordracht ontving de SDFT een donatie van 1000 euro uit de pot van het Goede Doelenfonds. Een heerlijke opsteker: er kan weer een kindje gaan mede dankzij ING!.

Lees meer »

Recent

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

 • Januari
 • Februari
 • Maart
 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Augustus
 • September
 • Oktober
 • November
 • December
Website designed by Power Designs