Nieuws Maart 2008

Therapieplaatsen vrij

  In de volgende periodes in 2008 heeft het CDTC nog plaatsen ter beschikking voor therapie: Periode 12, 13, 18, 19, 23, 24, 25. In periode 25 biedt het CDTC ook de mogelijkheid, voor families die al eens bij het CDTC zijn geweest, om alleen 1 week te komen voor een “refreshmenttherapie” van 15 december t/m 19 december.    Interesse? Neem contact op met: Info@stichtingdolfijnetherapie.nl of info@curacaodolphintherapy.com.

Lees meer »

Klanten Teuben-Rijff Tabac & Gifts Breda doneren 700 euro aan Stichting Dol Fijne Therapie

Deze week werd de Stichting aangenaam verrast met een gulle gift door de Teuben-Rijff Tabac & Gifts van de Ginnekenweg 7 te Breda! Klanten hadden vernomen dat de eigenaars regelmatig meehelpen om kinderen met een beperking mee te kunnen laten doen aan dolfijntherapie en besloten ook een "duit in het zakje" te doen! 700 euro! Wisselgeld, geld gewonnen met krasloten of gewoon een donatie. in korte tijd brachten de vaste klanten van deze winkel het mooie bedrag van 700 euro bij elkaar! Familie Teuben en alle klanten: hartstikke bedankt voor dit dol fijne gebaar!.

Lees meer »

Relaties Pane Italiano Breda maken opening nieuw kantoor extra feestelijk met donatie voor Stichting Dol Fijne Therapie

Tijdens de opening van het nieuwe kantoor van Pane Italiano in Breda (www.pane-italiano.nl) hadden directie, medewerkers en genodigden een grote verrassing in petto voor de Stichting Dol Fijne Therapie! In plaats van kado's voor Pane Italiano schonken zij gezamenlijk een prachtig bedrag: 1000 euro!  1000 euro! De gasten konden tijdens de opening in een stand in de hal van het nieuwe gebouw een film over de therapie zien en kregen informatie. Alle mensen van Pane Italiano en gasten, ontzettend bedankt! Binnenkort kan mede dankzij Uw steun weer een gezin afreizen!.

Lees meer »

Met Stichting Dol Fijne Therapie naar Supportbeurs Utrecht

SUPPORT BEURS Woensdag 16 tot en met zaterdag 19 april vindt in Utrecht de Support Beurs (www.support.nl) plaats. Een van de deelnemers van deze beurs zal het CDTC zijn waar U ook mensen van de SDFT kunt ontmoeten en ouders van kinderen die de therapie al hebben mogen volgen.Voor vrijkaarten kunt U mailen naar de SDFT:  info@stichtingdolfijnetherapie.

Lees meer »

Stichting De Kaaienloop sponsort opnieuw Stichting Dol Fijne Therapie

Nieuwsbrief maart 2008 Stichting Kaaienloop sponsort wederom Stichting Dol Fijne Therapie Op 10 mei 2008 vindt voor de zesde keer de Kaaienloop plaats. De Kaaienloop is een hardloopwedstrijd voor jong en oud over diverse afstanden door het centrum en het stadspark van Oosterhout. Als goed doel heeft Stichting Kaaienloop gemeend ook dit jaar weer te kiezen voor Stichting Dol Fijne Therapie. Deze Stichting zamelt geld in om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking (van drie jaar en ouder) mee te kunnen laten doen aan dolfijnondersteunende therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center in Curaçao. Dit kunnen bijvoorbeeld autistische kinderen zijn, maar ook kinderen met het Downsyndroom of niet-aangeboren hersenletsel na vroeggeboorte of hersentrauma.

Lees meer »

Studenten Vitalis College zamelen lege flessen in voor Stichting Dol Fijne Therapie

“ Opbrengst statiegeld flessen moet dolfijntherapie weer stapje dichterbij brengen.”STUDENTEN VITALIS COLLEGE ZAMELEN FLESSEN IN VOOR HET GOEDE DOELStudenten van de afdeling Welzijn van het Vitalis College gaan komende week op pad om lege flessen in te zamelen voor het goede doel. Met deze actie probeert de groep studenten zoveel mogelijk geld in te zamelen om weer een kind met een beperking naar dolfijntherapie te kunnen laten gaan. De studenten kwamen op het idee toen eerder dit jaar medestudent Joan Nijholt als Vitalis Topper 2007 uit de bus rolde bij de uitblinkerverkiezing van het ROC en zij de therapie van dichtbij mee mocht maken. Joan won een studiereis naar Curaçao en bezocht onlangs het therapiecentrum in Curaçao met in haar kielzog twee Nederlandse gezinnen van de SDFT.

Lees meer »

Recent

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

 • Januari
 • Februari
 • Maart
 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Augustus
 • September
 • Oktober
 • November
 • December
Website designed by Power Designs