Laatste persberichten

RPM marathon Vught Fit inn 9 oktober 2011

Leden “Fit Inn” uit Vught tijdens marathon zes uur lang massaal op pedalen   SPINNINGMARATHON 9 OKTOBER VOOR DOLFIJNTHERAPIE   Leden, familieleden en andere mensen met sportieve interesse voor de spinningfiets kunnen 9 oktober aanstaande massaal op de fiets bij sportschool Fit Inn Vught om geld in te zamelen voor dolfijntherapie. Geinteresseerden kunnen die dag vanaf 9.30 uur zes uur lang op de pedalen, individueel maar ook als team. Kosten per fiets 20 euro.   Vughtse ondernemers ondersteunen de marathon extra met prijzen die zij beschikbaar stellen voor een loterij die dag.

Lees meer »

Zwemmen met hindernissen voor Stichting Dol Fijne Therapie!

“Baantjes trekken voor het goede doel in Waalwijk”LEERLINGEN SG DE OVERLAAT ZWEMMEN GELD BIJ ELKAAR VOOR DOLFIJNTHERAPIEOp donderdag 17 april zullen maar weinig leerlingen van SG De Overlaat een “droog pak” houden als het aan de bedenkers van de sponsorzwemtocht ligt! Die dag zwemmen zij namelijk met de school geld bij elkaar middels een sponsoractie, georganiseerd door Jonathan, Lesley, Clark en Bart. Ze moesten een grote actie organiseren en dat werd een dag “Baantjes-trekken-met-hindernissen” om geld voor dolfijn therapie voor kinderen met een beperking bij elkaar te krijgen. Met alle baantjes die gezwommen gaan worden hopen de vier jongens zo veel geld op te halen dat de Stichting Dol Fijne Therapie weer een gezin kan laten afreizen naar Curaçao voor de therapie. Bij deze Stichting staan veel kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking (autisme, downsyndroom, hersenletsel), al dan niet aangeboren, ingeschreven. Omdat verzekeraars en overheid aan de ouders niets van de kosten van de therapie vergoeden, blijft het voor veel gezinnen slechts “een droom”.

Lees meer »

6de Dollar Dart Toernooi tbv SDFT

Op 12 en 13 januari 6de Dollar Dart Tournament Rijen: AMBASSADEUR BURGEMEESTER ROEP GOOIT DARTPIJLTJES MET PROMINENTE DARTERS VOOR DOLFIJNTHERAPIEOp zaterdag 12 en zondag 13 januari 2008 wordt alweer voor de 6de keer het “ Rijen Open Weekend Dollar Dart Tournament”georganiseerd in de sporthal te Rijen. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen voor dit inmiddels zeer bekende en drukbezochte dartsweekend. De organisatie hoopt dat ook in 2008 weer enkele toppers dit toernooi komen bezoeken. In 2007 kwamen  Mareno Michels, Jan van de Rassel, Jelle Klaassen en Michael van Gerwen hun kunsten vertonen op dit toernooi. Het Dollar Dart Toernooi zal ook in 2008 worden gehouden in sporthal Margriet gelegen aan de Mgr.

Lees meer »

ROC League 23 juni 2006

PERSBERICHTEtten-Leur, 18 juni 2007ROC WEST-BRABANT VOETBALT VOOR STICHTING DOL FIJNE THERAPIE Op initiatief van twee medewerkers van het Florijn College, onderdeel van ROC West-Brabant, wordt op zaterdag 23 juni een benefiet voetbaltoernooi georganiseerd met de naam ROCWB League. 8  teams van ROC-medewerkers voetballen die dag tegen elkaar voor het goede doel. ROC West-Brabant doneert 50 euro per gescoord doelpunt aan de Stichting Dol Fijne Therapie. De Stichting Dol Fijne Therapie zamelt geld in om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking mee te kunnen laten doen aan dolfijnondersteunende therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center. Zij zijn hierbij afhankelijk van donateurs, acties en sponsoring.

Lees meer »

Kunstenaar Grootswagers ontwerpt exclusief beeld voor SDFT

PERSBERICHTTilburg, 13 mei 2007Kind met dolfijn nu te bestellen!Opbrengst gaat naar SDFT. Geinspireerd door de verhalen en beelden van gezinnen die terug kwamen uit Curacao heeft de Tilburgse kunstenaar Hans Grootswagers (www.grootswagers.eu) een beeld gemaakt. Het is te verkrijgen in brons (375 euro) en in hars-uitvoering (35 euro).

Lees meer »

Diving with the stars

PERSBERICHTTilburg, 13 mei 2007 Waterman Dive Center organiseert in samenwerking met Stichting Dol Fijne Therapie:"DIVING WITH THE STARS"Tal van Nederlandse artiesten en andere BN’ers zullen 13 mei deelnemen aan deze benefiet-introduikdag en hun fans de unieke kans geven op een persoonlijke Meet and Greet onderwater!!!Fans kunnen een bod uitbrengen op hun idool, de hoogste biedingen worden beloond met een echte introduik, bestaande uit een stukje theorie en zwembadduik. Dit alles omlijst met optredens van de artiesten, een hapje en drankje en foto’s en film van de duik met de BN’er. Diverse artiesten hebben al bevestigd te zullen komen waaronder Joris Putman, Antonie Kamerling,Maud, Henk Wijngaard, Wesley, Herman (ex-idol), Mooi Wark, Lesley en de popgroep Djumbo! We hopen natuurlijk op deelname van nog meer BN ‘ers!!!Breng nu een bod uit via info@stichtingdolfijnetherapie.nl, beleef een heus VIP-moment en steun hiermee Stichting Dol Fijne Therapie!Tot 13 mei, tot Diving with the Stars! .

Lees meer »

Recent

2011

2010

2009

2008

2007

2006

Website designed by Power Designs