Steunen

Draagt u onze droom een warm hart toe?

Wilt u de stichting finacieel steunen of wilt u een activiteit gaan organiseren om geld in te verzamelen voor de kinderen op onze wachtlijst? 

Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

  

 

duizend maal dank 

Iedereen kan ons helpen, en veel kleine beetjes maken weer iets groots mogelijk: therapie voor een van onze wachtlijstkinderen! Helpt u daarom ook mee aan de nieuwe actie 1000 x dank?

Wij zoeken duizend mensen die elke maand 1 euro willen doneren aan de SDFT (dit mag in 1x overgemaakt worden voor een heel jaar op giro NL91INGB0000000031). Binnenkort verschijnt een barometer op de homepage zodat u kunt zien hoeveel mensen inmiddels deelnemen. Want 1000 mensen betekent weer 1 gezin naar het CDTC in Curacao! Helpt u ook mee? Ook in uw omgeving zijn er misschien nog wel meer mensen die op deze eenvoudige manier toch een steentje bij willen dragen om de therapie weer een stapje dichterbij te brengen. Een klein gebaar .... maar 1000 x dank van ons en alle gezinnen!!! 

CLUB VAN 1000  

Een kind naar dolfijntherapie laten afreizen kost inclusief reis en verblijf al snel zo'n elf duizend euro! Om de kinderen van de wachtlijst snel te kunnen helpen zoeken wij 100 bedrijven die (jaarlijks) 1000 euro willen doneren. Met de eigen bijdrage van elk gezin erbij opgeteld kunnen we dan elk jaar in ieder geval 12 gezinnen af laten reizen naar Curacao! Helpt u mee? Of kent u een bedrijf dat ons op deze wijze wil helpen? Uiteraard ontvangen wij graag het logo van elk nieuw Club van 1000-lid zodat een eervolle vermelding op onze site (logo met site-vermelding) snel een feit is!

  

Club van 100

Wij zijn in 2006 gestart met de Club van 100. We zoeken hiervoor bedrijven en particulieren die eenmalig of (het liefst) jaarlijks € 100 of een meervoud daarvan aan onze stichting willen doneren. Nadat het geld is ontvangen op giro NL91INGB0000000031 tnv Stichting Dol Fijne Therapie, Bavel worden de nieuwe leden van de Club van 100 bijgeschreven op onze "lichtkrant" op de homepage! 

  

Geld doneren

U kunt ook een donatie overmaken op Rabobank rekeningnummer: NL21RABO0105573604 TNV Stichting Dol Fijne Therapie of op postbanknummer NL910000000031.

Een activiteit organiseren

Mail uw idee naar sdftinfo@gmail.com . Het bestuurslid Activiteiten neemt dan zsm contact met u op. Wij denken graag met u mee en mogelijk kan onze activiteitencommissie uw plannen ondersteunen of middels een oproep op de site vrijwilligers voor uw activiteit oproepen zich te melden. Het succes van de SDFT staat of valt met ouderparticipatie. Voor mediabenadering aangaande therapie of activiteiten van SDFT dient altijd vooraf contact opgenomen te worden met de voorlichter van de Stichting (06-54931061).  

Deelnemen aan de Vriendenloterij

Voor slechts € 12,50 per maand (maximaal 13 keer per jaar) steunt u onze stichting (de helft van de maandinleg vloeit terug in onze kas) en u maakt bovendien wekelijks kans op leuke prijzen. U kunt hier klikken om naar de Vriendenloterijpagina te gaan. Volg de instructies en steun Stichting Dol Fijne Therapie.

LET OP
Wilt u uw huidige lot omzetten naar Stichting Dol Fijne Therapie? Dat kan van maandag t/m vrijdag via nummer 020-6776880. Ons nummer bij de Vriendenloterij is: 300044. Door opgeven van uw postcode en lotnummer wordt het lot omgezet.

Website designed by Power Designs